Ex-uhhh. Ode aan de Ex

Hi lekker ding! Weet je, ik vond je altijd al geweldig, je geur, je haar, de manier waarop je naar me grijnst. Hoe we over muziek kunnen praten en onze favoriete films. Hoewel ik weet dat je niet zo makkelijk bent qua lichamelijk contact maar wel altijd mijn knuffel-aanvallen met een milde glimlach ontvangt, omdat je weet hoe fijn ik dat vind…. Je bent tof!

Natuurlijk zijn we erachter gekomen dat wij eigenlijk niet bij elkaar pasten, want we zijn elkaars ex. Ik ben je ex-date, ex-vriendin….. En schijnbaar zijn er dan twee opties:

EEN: De minst leuke: Nu zijn we (quasi) onbekenden. Je bent een verre kennis geworden, of zelfs zo ver weg dat je me niet eens meer zou groeten op straat…. Which is all fine. Je geeft niet meer om me, maar toch bedankt voor de goede tijden vroeger. Dag ex.

TWEE: De allerleukste: Nu zijn wij vrienden! Met goede gesprekken, Edinburgh onveilig maken en lekker Aziatisch uiteten. Met intiem knuffelen, slechte films kijken, naakt rondlopen (want dat hebben we toch al gezien van elkaar), elkaars liefdesleven bespreken en elkaar aanmoedigen, samen slapen en whisky drinken. Dit is alleen met Rick en Jasper gelukt trouwens….

Het mooiste vind ik bij beide heren….. We hebben onze warme gevoelens verhuist. Nog steeds actief, maar heel anders dan vroeger. En daar ben ik jullie dankbaar voor lieverds. Dank je dat je nog steeds in mijn leven bent! Dat je mijn huwelijk gaat bijwonen, dat ik je nog steeds die knuffelaanval mag geven, en dat ik voel dat je nog steeds veel om mij geeft.

Dank je ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s