Uit de poly-kast op Facebook!

Gisteren heb ik dit op mijn Facebook pagina geplaatst, als voorbereiding op mijn huwelijk (en dat ik zo eerlijk mogelijk wil leven)! Gelukkig al een boel gave en lieve reacties…. Maar oei wat was ik nerveus ^^

“Ik denk over liefde anders dan de meeste mensen….. Daarom schrijf ik dit stukje. Om mezelf te kunnen zijn, en zo open+eerlijk hierover te kunnen communiceren. Schroom alsjeblieft niet om je vragen (privé) te stellen! Aan mij, aan James, aan Max of aan mijn andere liefjes. Jullie zijn van harte welkom bij ons allemaal.

“Wat zei je nou net, Lily? Liefje-s-?” Inderdaad, ik heb meerdere geliefden!

Ik begrijp heel goed dat dit voor de meesten van jullie een raar idee is, maar dit is voor mij niet een korte bevlieging. Al jaren weet ik dat ik op meerdere personen verliefd kan worden. En de laatste 5 jaar probeer ik hier zo open, eerlijk en respectvol mogelijk mee om te gaan. Vrijheid, openheid, secuur met elkaar omgaan en liefde staan voorop!

Nooit heb ik me op mijn gemak gevoeld bij het idee dat Liefde eindig is. Liefde omvat zoveel meer. Liefde voor: mijzelf, de natuur, mijn ouders, James, Max, mijn kat, kunst, mijn vrienden, familie, zelfs mijn ex-geliefden. En dit wil ik niet meer geheim houden. Wanneer ik iets over mijn leven wil vertellen, dan wil ik tegenover jullie, mijn vrienden&kennissen, gewoon eerlijk kunnen zijn 😀

Wat houd dit praktisch in? Ik zal altijd mensen hun grenzen respecteren, dus laat me weten wat je prettig vind!! Verder zal je me soms met 2 mannen zien, ik ga trouwen met James, maar ik zal die dag ook met andere mannen dansen en een knuffel geven. Of wanneer je bij mij thuis komt, dat een van de heren bij mij is… Verder verandert er niets!

Wat verwacht ik van jullie? Wat jullie altijd al deden…. Dat jullie mijn geluk belangrijk vinden, me steunen en mij kritische vragen blijven stellen. Oh, en dat jullie alles vragen wat je zelf wilt weten aan mij. Jullie zijn zeer welkom :)”

Ok! En meer informatie.…. Deze liefdesbeleving wordt namelijk vaak Poly genoemd. Dat staat kort voor polyamoureus (meerdere romantische relaties)!
http://kimchicuddles.com Of: https://www.morethantwo.com/polyamory.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s