Relatie-tuintjes en hun Pokon!


Ik ben er buitengewoon van overtuigd dat liefde iets is wat organisch groeit. Wat je meestal niet ziet aankomen, en allerlei kanten op kan! Verliefd zijn is elke keer anders, en vaak erg onverwacht…… En als je dan voor elkaar kiest, dan begin je vaak samen aan een soort dating-tuintje. Wat je dan laat groeien.

Met wat inzet en aandacht krijgt zo’n “tuin” genoeg voedingstoffen, water, en uiteindelijk allemaal mooie plantjes. Om groot en sterk te worden!! Natuurlijk zijn de weersomstandigheden niet altijd geweldig, en soms blijf je er nodeloos energie in steken ook al is het de Sahara en verpieteren alle plantjes 😉

Soms is een grote tuin, soms is het een klein potje. Het is allemaal goed! Zolang je het maar blijft voeden. Elke relatie (hoe klein en los het ook is) verdient aandacht. Dat is voor mij een kernpunt van ethisch daten, of zelf ethisch poly zijn. Gelukkig gaat dat steeds beter!

En dan, de eigenlijke aanleiding van dit blogje…… Soms komen er allemaal zaadjes mijn kant op drijven, en graven zichzelf in. Zoals Ray heeft gedaan! Grappig, want hij en ik kennen elkaar al twee jaar denk ik, misschien zelfs al drie. En hoewel ik hem altijd heel aardig heb gevonden, is het nooit in me opgekomen dat hij zó leuk was.

Schijnbaar hadden anderen dat trouwens wel door 😛 Voor mij was hij heel lang dé persoon om op feestjes even knuffels bij te stelen, en te kletsen over hobbies. Verder was hij altijd mijn voorbeeld wanneer er word gesproken over mannen in corsetten (oh! Korsetten 😛 sorry Ray :P), dan zei ik altijd -bewonderend- dat ik zo’n man kende die daar juist ontzettend mooi van wordt. Nog gewoon zichzelf. Ik houd van mensen die lekker hun eigen ding doen 🙂

Maar goed, dit was tot aan een half jaar geleden op een feestje bij mij thuis. Hij lag opeens bij mij op schoot met zijn hoofd, en ik kroelde door zijn haar. Dat voelde fijn, en zo viel me opeens op hoe onwijs mooie ogen hij heeft. Hah! I’m a sucker for those….. Vlak daarna begonnen we te appen over kledingstuff en andere leuke dingen. En langzamerhand werd dat steeds een beetje meer. Interessanter, en dieper ook… Over relaties, poly, werk, muziek etc.
Tot zo’n drie maanden geleden hadden we het over flirten. En dat flirten soms heel stom kan zijn, en dat ik het meestal niet oppik. Hihihhi, en toen kwam het eruit dat hij me daarom wel was begonnen met mij te appen, en steeds toffe fotootjes stuurde ^^ Ik zakte ongeveer door de grond, en heb daar even een tijdje over moeten (en mogen :)) nadenken…..

Maar al snel hebben we afgesproken om te praten. Samen door Den Bosch wandelen, carnavals gangers ontwijken, stoeien op de bankjes naast het water. Dat was heel gezellig! We hebben een hele leuke op-en-neer-gaande energie En hoewel ik niet direct verliefd ofzo was, wou ik het een kans geven. Omdat het gewoon zo relaxt voelde. Ook trouwens dankzij zijn lieve vriendin. Waarmee ik elke keer open, en fijn mee kan praten. Maar ook geinen 🙂 en zelfs soms samen Ray plagen. Thanx meis!

Nu na een paar maanden, en best wat dates later, is er duidelijk een lief tuintje aan het groeien. Zoveel zelfs dat die verliefde gevoelens nu om de hoek komen spieken en langzaam tot bloei komen. Zoals afgelopen week…. Met allemaal warme en vlinderige gevoelens. Dank je wel lieve Ray ❤

Meerdere tuintjes onderhouden, daar ben ik goed in. En ik blijf me verbazen hoe al die relaties altijd weer anders zijn! Verschillen tussen intensiteit, muzieklijstjes, activiteiten, frequentie 🙂 maar dat maakt het ook juist weer mooi!

Maar bij allemaal geldt, dat -elke keer- wanneer wij tijd en energie in elkaar steken, vinden we weer iets nieuws in dat tuintje, en groeit hij groter&mooier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s