Lente Kriebels!

De zon schijnt, de mannen om je heen zijn opeens allemaal zó sexy, de koude lente lucht die langs je pas-geschoren-benen waait laat je rillen, en iedereen lijkt wel te flirten en (nog) leuker te zijn dan normaal. Ah lente…. Hallo lente kriebels!

If cherry blossoms
One day ceased to exist
In this world of ours,
Perhaps our hearts in spring
May know some tranquility.

~Ariwara no Narihira – 825-880 A.D

Zelf in 800 na Christus kenden ze het begrip al 😉 en roemde Ariwara no Narihira de mogelijkheid dat wanneer wij de lente niet zouden opmerken, dat we meer rust in ons hart zouden kennen. Is interessant om over na te denken…..

Maar, 1300 jaar laten merken nog steeds veel mensen wanneer het lente wordt. Meestal brengt dat instinct en wordt dit dé tijd om eens uitgebreid de bloemetjes buiten te zetten (yes.. see what I did there :P) of om hun hormonen overal de schuld van te geven hihi ^^

Ik merk het vooral lichamelijk, meer kriebels, meer zin! Maar naast de sexy stuff…. Heb ik besloten dat dit jaar het verstandiger is om de lente te vieren met kersenbloesem picknicks, op mijn lief zijn schoot liggen en wolken te kijken, tulpenvelden fotograferen en lammetjes knuffelen!

Hoe beleven jullie je lente kriebels? En hoe uit jij ze?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s