Elke keer weer, word ik meer verliefd op jou ❤

Ah, de fases die een liefde doormaakt… Ze zijn er om ons aan het twijfelen te krijgen, energiek, gek te maken, gelukzalig te laten voelen en om ons te laten ontwikkelen.

Die eerste keer… Verwarrend? Oeh mooi! Voel ik nou NRE voor jou? Seksuele aantrekkingskracht? RAWR! Of is het een prachtige ontluikende liefde. Vol met… Alles. Het onbekende, de klik, de spanning, het praten en nog meer van die geweldige dingen!

Daarna komt vanzelf dat moment, dat je beseft dat jouw “verliefd zijn” nu ook “liefde” is. En dat dit uit allerlei prachtige en lelijke facetten bestaat. Maar dat je er nog steeds voor wilt GAAN!

Al die keren daarna… Dat ik verzuip in werk, de afwas en alle familieverjaardagen :). Maar dat wij blijven -voelen- dat we bij elkaar horen. Dat je bij elkaar thuis komt. Purrrr! Soms samen die momenten nemen dat je je extra verbonden voelt. We laten de stomme afwas staan, we brengen de eventuele kinderen naar de oppas. Allemaal zodat we bewust kunnen genieten van de warmte en veiligheid die wij samen hebben gebouwd. Om het vuur weer op te stoken en om met zijn tweeën lekker geile/leuke/wilde dingen te doen.

Dan verder de toekomst in… Hand in hand! Niet persé de (relatie-)roltrap op. Maar laten we ons wel realiseren dat er altijd dingen (zullen) veranderen. Dit is durven! Als we onze veranderende wensen&gevoelens erkennen. En daarna in vertrouwen kijken wat jij wil, ermee kan en wat je samen met mij wil/doe /kan 🙂 dan kom je weer in een nieuwe fase. Heerlijk dat afstemmen!

Zo zat ik nu te denken… Met elk nieuw niveau, draait het minder om “vlinderig verliefd” te zijn en veel meer om het “gewortelde houden van”. Misschien is dat voor mij wel -echt- verliefd zijn? Steeds weer opnieuw afstemmen, elkaar vinden en nog meer van elkaar houden?

Zoals ik deze week al zei…. (en wat de aanleiding was van dit blog)
Elke keer weer, word ik meer verliefd op jou ❤


****************************************
Btw, dit is vanuit mijn gevoel geschreven. Voor Max & James ❤ Ik weet dat er veel mensen zijn die vrij anarchistische gevoelens hebben over de liefde, en alles is goed denk ik heh 🙂 Ben wel benieuwd hoe anderen het verschil voelen tussen verliefdheid/liefde. De overgang van vlinders naar meer gewortelde liefde?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s